Množení osiva

Stále hledáme nové množitele pro jetel luční, kde nabízíme nejen rané tetraploidní odrůdy VESNA, HAMMON a pozdnější AMOS, ale i osvědčené diploidní odrůdy se stabilním výnosem CALLISTO, ELARA a GANYMED. Na jarní zásev v roce 2024 pro vás máme připraveny dvě nové odrůdy MEGALIC a KALLICHORE. Jedná se o diploidní odrůdy, netrpělivě očekávané nejen v České republice, ale i v zahraničí, především v Německu.

Produkce pícních a trávníkových osiv přináší množitelům hned několik nezastupitelných pozitiv. Mimo již známou fixaci dusíku a zlepšující účinky na půdní strukturu je v poslední době velmi ceněnou výhodou možnost sklizně osiva bez nutnosti orby, a to až několik let po sobě, což umožňuje využít i silně erozně ohrožené pozemky, které by jinak nemohly sloužit k produkci jiné plodiny.

Naše odrůdy jílkových a kostřavových festulolií se stále těší velké oblibě, a to nejen díky vysokým semenářským výnosům, ale i díky vysoké kvalitě píce, která je bonusem při množení osiv. V tomto roce navíc nabízíme na množení nové perspektivní odrůdy jak jílkových festulolií, kterými jsou HOPEJ a BETRIA, tak kostřavových festulolií LUKIDA a DIAGRAM. Všechny tyto odrůdy budou k dispozici pro množení na podzimní zásev v roce 2024 a jarní zásev v roce 2025.

Mgr. Martina Lušňáková, referent množení DLF, vám bude podporou během každé fáze procesu, aby se vám podařilo dosáhnout požadovaných výsledků a společně zajistíte kompletní proces čištění a následné certifikace osiva.

​Mgr. Martina Lušňáková
Tel: +420 722 960 758
martina.lusnakova@dlf.com

Zajímá Vás více? Jsme zde pro Vás!
Stačí nám napsat a my už se postaráme o to, aby náš poradce či prodejce Vaši zprávu dostal a komunikoval s Vámi.

office@dlf.cz
PORADENSTVÍ
PRODEJ

Ještě jste se nepřihlásili k odběru našeho ZPRAVODAJE/NEWSLETTERU?
Můžete tak učinit ZDE:
PŘIHLÁSIT SE