Eucarpia 2023

V září se v České republice, v krásném městě Brno konala významná akce, která přilákala experty z oboru šlechtění a genetiky pícnin z celého světa. Tématem letošního ročníku byly "Nové technologie, strategie a plodiny k udržení produkce krmiv v budoucím klimatu".

Jedním z hlavních bodů konference bylo představení používaných plodin schopných odolávat extrémním klimatickým podmínkám, aniž by to mělo negativní dopad na výnos nebo kvalitu. Experti z různých koutů světa prezentovali své výzkumy a pokroky v oblasti genetického inženýrství a šlechtění plodin. Konference také zdůraznila význam mezinárodní spolupráce a sdílení znalostí v boji proti klimatickým změnám. Zúčastnění odborníci se shodli na tom, že tímto způsobem lze dosáhnout optimálních řešení, která pomohou zajistit udržitelnou budoucnost v oblasti produkce krmiv.

Významným bodem programu konference byla mid-tour, jedinečná příležitost, kde měli odborníci možnost zhlédnout praktické aplikace teorií a konceptů diskutovaných během konference. Jedna ze zastávek této prohlídky byla naše prestižní šlechtitelská stanice DLF v Hladkých Životicích. Zde byli účastníci konference zasvěceni do aktivit a inovací, které naše firma v oblasti šlechtění a genetiky představuje. Na šlechtitelské stanici měli odborníci možnost získat informace a prohlédnout si naše nejnovější trávníkové a pícní pokusy, které demonstrují odolnost a produktivitu nových odrůd v reálných podmínkách a získat ucelený pohled na snahy DLF směřující k podpoře udržitelné a inovativní zemědělské produkce.

S velkou radostí jsme na konferenci a během mid-tour potkali také naše kolegy z různých koutů DLF. Vždy je to obrovský zážitek a potěšení se setkat s kolegy a vyměňovat si s nimi názory a zkušenosti.

Doufáme, že jak samotná konference, tak i mid-tour, přinesla všem účastníkům nejen nové poznatky, ale i příjemné chvíle strávené v kolegiální atmosféře. Věříme, že tato akce posílila naše vztahy a otevřela cesty k budoucím úspěšným spolupracím.

ZAJÍMÁ VÁS VÍCE? JSME ZDE PRO VÁS!
Stačí nám napsat a my už se postaráme o to, aby náš poradce či prodejce Vaši zprávu dostal a komunikoval s Vámi.

office@dlf.cz
PORADENSTVÍ
PRODEJ

Ještě jste se nepřihlásili k odběru našeho ZPRAVODAJE/NEWSLETTERU?
Můžete tak učinit ZDE:
PŘIHLÁSIT SE