Ženský fotbalový šampionát na dokonalém trávníku

Anglie připravuje mistrovství žen ve fotbale pro celkem 16 kvalifikačních týmů. Turnaj nabízí 31 zápasů mezi nejlepšími evropskými ženskými národními fotbalovými týmy a očekávání kvality hřiště jsou v domovině fotbalu a údržby trávníků nebetyčná. Špičkové sportovní odrůdy DLF jsou připraveny jak pro sportovce, tak pro fanoušky.

Od 6. do 31. července si miliony fotbalových fanoušků užijí spoustu vzrušujících hodin fandění. Jak přijdou góly, fanoušci bučí a televizní kamery běží, jednoho tvrdě pracujícího hráče nelze přehlédnout: svěže zelený mistrovský trávník.

Tráva DLF zastoupená na všech 10 stadionech
Očekávání jsou vysoká, pokud jde o hrací plochy v domovině fotbalu s nejlepší světovou ligou. Angličtí správci hřišť jsou mistry, pokud jde o poskytování hřišť nejvyšší kvality, a turnaj se představí na některých z nejlepších evropských travnatých hřišť.

Tradice správců hřišť je v Anglii dlouhá s dobře vzdělaným personálem, který poskytuje špičkovou kvalitu ve všech fotbalových ligách. Můžeme tedy očekávat, že stadiony vybrané pro tento turnaj jsou dobře připravené a schopné nabídnout vysokou kvalitu hřiště.

Slova vedoucího obchodu EVP Søren Halbye: „Jsme nadšeni skutečností, že naše trávníky jsou dobře zastoupeny na fotbalových stadionech, a jsme přesvědčeni, že kombinace vynikajícího managementu trávníků a špičkových odrůd trávníků předvede nejlepší hřiště až do finále. DLF má silnou platformu na britském trhu pro profesionální trávník."

Tráva ve skvělé kondici
Součástí přípravy hřiště je program dosévání travními směsmi složenými z vysoce hodnocených odrůd s vysokou odolností proti opotřebení, vysokou hustotou výhonků a perfektní barvou. DLF trávy jsou zahrnuty do osivových směsí složených z diploidních trávníkových jílků vytrvalých (Columbine, Monroe, Cameron) a odrůd 4turf® (Fabian, Tetrastar) vyvinutých DLF.

Špičkové 4turf® odrůdy trávníku jsou jemnolisté a husté a mají fantastickou schopnost odolávat chorobám a suchu. Právě tolerance k suchu je důležitým faktorem pro správce pozemků, protože suchomilné odrůdy vyžadují méně zavlažování, což zase přispívá k nižšímu riziku napadení trávníkem plísněmi. Menší závlaha je také nejlepším způsobem, jak omezit distribuci lipnice roční.

O stadionech
Některé ze stadionů jsou dobře známé z Premier League (Brentford, Old Trafford, Southampton atd.), ale také stadiony známé ze zápasů akademií (Manchester City Academy), ženských turnajů (Leigh Sports Village), zápasů Football League Championship (Sheffield) a v tomto turnaji se používá čtvrtá anglická úroveň (Rotherham).

O DLF
DLF je světovým lídrem na trhu v oboru travních semen s 2000 zaměstnanci ve více než 20 zemích. Společnost má celosvětovou šlechtitelskou síť a také výrobu a prodej pícnin a travního osiva do více než 100 zemí světa.



Zajímá Vás více? Jsme zde pro Vás!
Stačí nám napsat a my už se postaráme o to, aby náš poradce či prodejce Vaši zprávu dostal a komunikoval s Vámi.
office@dlf.cz
PORADENSTVÍ
PRODEJ