Tráva DLF v akci na olympijských golfových hřištích

Společnost DLF dodala travní osivo všem greenům na velkolepém hřišti, které tvoří prostředí olympijského golfového turnaje mužů a žen v Japonsku.

Golfový turnaj je v plném proudu a po čtyřech kolech se v neděli našel vítěz mužské hry. Turnaj žen začíná ve středu a končí v sobotu 7. srpna.

Oba turnaje se hrají v Kasumigaseke Country Club severozápadně od Tokia. Golfové hřiště je téměř 100 let staré a prošlo projektem renovace v roce 2016, kde byly jeho části nově navrženy Tomem a Loganem Fabiem, což zahrnovalo i celkovou renovaci zeleně.

007 Creeping Bentgrass byl vybrán pro všechny greeny kvůli jeho výjimečné hustotě, uniformitě, barvě a odolnosti vůči stresu. Dozorce golfového hřiště, pan Mamoro Shoji (na fotgrafii), je s 007 velmi spokojen a poznamenal, jak snadno se ovládá a jak dobře se drží v letních vedrech. Všechny zprávy naznačují, že greeny jsou v perfektním stavu a připravené na olympijské hry, a několik hráčů vyjádřilo ohledně trávy velmi pozitivní komentáře.

Fakta
Creeping Bentgrass může odolat nízké výšce sečení až 3 mm na greeny. V hlavní sezóně se musí sekat denně. Produkce osiva probíhá hlavně na severozápadě USA, ale DLF produkuje také tyto travní semena. Semena jsou drobná a na jeden kilogram připadá přes 13 milionů semen.
007 patří mezi absolutní elitu tzv. „SUPER BENTS“ v Creeping Bentgrass a tato odrůda je široce používána po celém světě ve všech prostředích.

  • Má naprosto vynikající výkon pro greeny, odpaliště a plavební dráhy.
  • Zdokumentované snížené používání fungicidů v důsledku odolnosti vůči chorobám.
  • Vynikající odolnost proti opotřebení a dalším opravám.
  • Toleranci vůči teplu a chladu.

* Dozorce golfového hřiště, pan Mamoro Shoji
* Olympijské kruhy, foto Chris Trotman

Potřebujete poradit, ale nevíte, na koho obrátit? Jsme zde pro Vás!
Stačí popsat problém a my už se postaráme o to, aby náš poradce či prodejce Vaši zprávu dostal a komunikoval s Vámi.
office@dlf.cz
PORADENSTVÍ
PRODEJ

Ještě jste se nepřihlásili k odběru našeho ZPRAVODAJE/NEWSLETTERU?
Můžete tak učinit ZDE:
PŘIHLÁSIT SE