08.02.2021 Nejoblíbenější směsi

Vybrali jsme pro Vás 6 nejoblíbenějších směsí na senáž a pastvu

Shrnuli jsme pro Vás 6 nejoblíbenějších ForegeMax směsí, které jsou u nás k dostání

CUTMAX 1
intenzivní jetelotravní směs na senáž
- Typická jetelotravní směs s vysokým podílem jetele lučního pro pěstování na 2-3 roky. Zajistí vysokou produkci píce s velmi dobrým obsahem dusíkatých látek. Díky zastoupení jílkovitého i kostřavovitého typu festulolia je i velmi snadno silážovatelná. 

více informací ZDE

CUTMAX 3
dočasná jetelotravní směs na senáž
- Jetelotravní směs pro silážování na 4-5 let s pestřejším složením pr ovyšší vytrvalost a plasticitu. V pozdním létě a na podzim je ji možné také spásat, od 2. užitkového roku s ústuupem jetele lučního postupně přihnojovat dusíkem.

více informací ZDE

MEADOMAX 3
do běžných a sušších podmínek vhodná na senáž/seno
- Vytrvalá směs s vysokým podílem kostřavovitých festulolií je sestavena jako středně raná alternativa k velmi ranné ovsíkové směsi, vhodná i do velmi suchých podmínek. Určená pro senážování a po ústupu jetele lučního i na seno. Směs je dostupná i ve verzi se stimulovaným osivem Meadowmax START. 

více informací ZDE

LOUKA 6
směs na seno i do sucha
- Směs k výrobě sena v běžných a suchých lokalitách. Pro vysoký výnos vyžaduje intenzivní hnojení dusíkem. Na podzim je ji možné také spásat

více informací ZDE

COVERMAX
vytrvalá směs bez jetele lučního do běžných a vlhčích podmínek
Vytrvalá směs bez jetele lučního do vlhčích i sušších podmínek. Snáší i drsnější klima. velmi vhodná pro ovce. Možná kombinace výroby sena či senáže a následné pastvy. Vhodá pro přísevy a obnovy. 

více informací ZDE

GRAZEMAX 3
vytrvalá s jetelem do sucha vhodná pro pastvu a senáž
-
 Vytrvalá směs pro intenzivní produkční pastviny v suchých a velmi suchých podmínkách. Vhodná pro kombinované využití na senáž a následnou pastvu. 

více informací ZDE

 


 

Ještě jste se nepřihlásili k odběru našeho ZPRAVODAJE/NEWSLETTERU?
Můžete tak učinit ZDE:
 PŘIHLÁSIT SE

 

 

 


   Nejoblíbenější směsi Zpět