DLF odhaluje novou firemní vizuální identitu podporující obchodní strategii

DLF uvádí na trh novou Corporate Visual Identity (CVI) a revitalizované logo. Tyto změny následují po období let, kdy společnost prošla rychlou expanzí a rozvojem.


„Během několika let je DLF na cestě růstu. Nyní je čas osvěžit naši vizuální identitu a ukázat, že jsme skutečně globální, inovativní a ekologicky zaměřená společnost. Nové CVI odráží naše globální hodnoty i naše strategické postoje,“ říká Truels Damsgaard, CEO.

Nové CVI je založeno na pevných obchodních základech. Silné hodnoty DLF, inovace a podnikání, globální synergie, zplnomocnění a udržitelnost životního prostředí jsou spolu se strategií DLF základem a velkou inspirací pro novou identitu.

Název společnosti DLF zůstává stejný, ale s novým CVI dělá DLF krok směrem k jednotnějšímu vzhledu.

Logo bylo revitalizováno, aby bezproblémově fungovalo napříč online i offline kanály. Logo zůstává celkově stejné, ale nyní vyniká ještě silněji.

Barvy jsou voleny tak, aby podporovaly značku a podnikání. Dvě základní barvy značky jsou zelená a modrá. Zelená představuje konečný produkt, semena a produkty píce a trávníku a udržitelné zaměření a přístup společnosti DLF k produkci semen. Modrá představuje vědu a pokračující investice do výzkumu a vývoje s cílem vyvinout lepší semena splňující požadavky současnosti i budoucnosti.

O DLF

DLF je globální společnost zabývající se výrobou vysoce kvalitních osiv pro pícní účely, sportovní účely a okrasné zahradnictví s více než 2200 zaměstnanci ve 22 zemích a závody na šesti kontinentech po celém světě.

S přibližně 50% podílem na trhu v Evropě a 30% celosvětově je velká šance, že zvířata, která poskytují vaše mléko, maso a vlnu, získávají výživu, kterou potřebují, z našich pícnin. Pokud máte rádi sport, možná jste viděli, jak váš oblíbený tým skóruje na hřišti posetém naší trávou. A pokud rádi odpočíváte na svém vlastním zahradním trávníku, je možné, že jeho cesta započala v pytlech s našimi semeny.

Jsme světovým lídrem na trhu krmných a trávníkových semen, dodáváme semena do více než 100 zemí. Máme kompletní dodavatelský řetězec v oblasti pícnin a travních semen, osiva cukrové a krmné řepy, sadbových brambor a rozmnožování osiva zeleniny – vlastněné dánskými farmáři se semeny trav.

Zajímá Vás více? Jsme zde pro Vás!
Stačí nám napsat na office@dlf.cz

Ještě jste se nepřihlásili k odběru našeho ZPRAVODAJE/NEWSLETTERU?
Můžete tak učinit ZDE:
PŘIHLÁSIT SE